fbpx

Klant aan het woord: Ronald & Marja Kox

beeld klantverhaal hoog

Ronald & Marja Kox hebben al 11 jaar een GlansGarant Onderhoudsabonnement bij Uw Onderhoudspartner Lenferink. Elk jaar komt de vaste vakman Chris Nikamp langs voor een inspectie, controlebeurt of herschilderbeurt.
Voor Ronald & Marja zijn er 6 kernwoorden die horen bij een GlansGarant Onderhoudsabonnement. Dit zijn de woorden: betrouwbaarheid, flexibiliteit, zekerheid, kwaliteit, makkelijk en tevredenheid.

Door het jarenlange contact voelt de band tussen Chris en Ronald & Marja vertrouwd en hebben zij een erg goede relatie met de vakman opgebouwd. Wanneer Chris bij hen aanwezig is en wat constateert aan de woning kan dit meegenomen worden bij het uitvoeren van de werkzaamheden. Niet alleen Chris is flexibel ook het contract is flexibel, het contract kan gemakkelijk meebewegen en zit niet vast aan de woning, maar hoort bij Ronald & Marja. Er is zekerheid omdat er een vast bedrag per maand betaald wordt en hierdoor dus geen piekuitgaven ontstaan. Doordat Chris jaarlijks langskomt ervaren Ronald & Marja zekerheid dat hun woning in goede staat is en blijft.

Ronald & Marja raden daarom het GlansGarant Onderhoudsabonnement van harte aan!

Terug naar overzicht