fbpx

Medewerker aan het woord - Danny

Hoi! Ik ben Danny Kingma en ik ben 32 jaar. In totaal werk ik nu 16,5 jaar bij Uw Onderhoudspartner Lenferink. Toen ik schilder wilde worden kwam ik via SPOS (Samenwerkingsverband PraktijkOpleiding Schilderen) bij Uw Onderhoudspartner Lenferink terecht. Via SPOS heb ik de BBL-opleiding gedaan. Dit houdt in dat je vier dagen werkt en één dag naar school gaat. Na mijn opleiding ben ik gebleven en inmiddels zijn we 12,5 jaar verder.

Naast de opleidingen aspirant gezel schilder en gezel schilder heb ik cursussen gevolgd op het gebied van houtrot, glas zetten, airless spuiten, nano en ik heb de cursus leermeester gevolgd. Dit pas ik toe in de functie Allround Onderhoudsschilder, waarin ik schilderwerkzaamheden en houtrotreparaties uitvoer, behang en glas zet. Daarnaast stuur ik af en toe een grotere klus aan.

Het blijven houden van uitdaging vind ik erg belangrijk, vandaar dat ik ook meerdere cursussen heb gevolgd. Maar het allerbelangrijkste is wel plezier in je werk hebben, een fijne sfeer op het werk en leuk contact met collega’s en dat hebben we zeker!

Terug naar overzicht