fbpx

Een tevreden klant staat bij Uw Onderhoudspartner Lenferink altijd voorop. Wij beseffen heel goed dat wij daar zélf verantwoordelijk voor zijn. Bij Uw Onderhoudspartner Lenferink is afspraak dan ook echt afspraak. Wij doen alles – vanuit onze ervaring en expertise – in één keer goed. En maken meer van uw bezit. Daar kunt u van op aan! 

Onze vakmensen zijn VCA gecertificeerd. Wij stimuleren hen om minimaal het diploma niveau 3 (gezel) te behalen en zich door cursussen en opleidingen steeds verder in hun vak te ontwikkelen. Continu innoveren en verbeteren geldt dus ook voor onze eigen medewerkers. Ons complete team bestaat uit ruim 80 vaklieden, onderhoudsadviseurs, werkvoorbereiders, projectleiders en kantoorpersoneel. Te veel om allemaal persoonlijk aan u voor te stellen … Daarom hieronder de medewerkers waarmee u als opdrachtgever het meest contact heeft. Zo weet u precies met wie u samenwerkt!

 • Luc Lenferink

  Luc Lenferink

  Directeur & eigenaar
 • Bob Lenferink

  Bob Lenferink

  Directeur & eigenaar
 • Arjan van Duren

  Arjan van Duren

  projectleider
 • Wim Dekker

  Wim Dekker

  Uitvoerder klanten en servicewerk
 • Dalida Dibbets

  Dalida Dibbets

  Coördinator klanten en servicewerk
 • Henk Dorman

  Henk Dorman

  Hoofd calculator
 • Karin Meijerman

  Karin Meijerman

  Administratie

Onze vakmensen werken ook binnen Onderpand – de samenwerking die wij samen met Paul Hardonk Bouw en Nijhof Willemsen Installatie zijn gestart. Samen realiseren we grootschalige renovaties, waarbij verduurzaming vaak een grote rol speelt. Door onze gezamenlijke expertise en goed op elkaar ingespeelde team biedt Onderpand aan de voorkant het meest (kosten)optimale plan en aan de achterkant hoge bewoners- of gebruikerstevredenheid.

 

Onderpand logo zonder rand.jpg

Samen jarenlange ervaring

Samen jarenlange ervaring

Uw Onderhoudspartner Lenferink
heeft zo’n 80 medewerkers in dienst. Vaklieden, onderhoudsadviseurs, werkvoorbereiders, projectleiders en kantoorpersoneel … Te veel om allemaal persoonlijk aan u voor te stellen! Weten met wie u (straks) het meest samenwerkt?

0572 - 39 12 46

info@uwonderhoudspartner.nl

Maak kennis met ons team

Heino

0572 39 12 46
info@uwonderhoudspartner.nl

Raalte

0572 35 41 44
info@uwonderhoudspartner.nl

Hattem

038 444 92 70
info@uwonderhoudspartner.nl

Heerde

0578 76 00 66
info@uwonderhoudspartner.nl